Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik munkára nézel fel...

Melyik munkára nézel fel leginkább (megbecsülés, irigylés, stb. )?

Figyelt kérdés

Például ha férfi lennék, tuti vizilabdás akarnék lenni, vagy méginkább tűzoltó :-D

Te?

2010. júl. 2. 22:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

én fiú vagyok,de pl felnézek a tanárokra...sokszor már ők közlik velünk,hogy legszivesebben itt hagynának mindent,és nyugdijba mennének,de azért próbálnak belőlünk embert faragni,ha ez pár tuskó miatt nem sikerül akkor is..

és van az élethez tapasztalatuk is

2010. júl. 2. 22:36
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
én az állatvédőkre nézek fel a legjobban, képesek megvadult, agresszív kutyákat is befogni, amihez nagy bátorság kell és helyre is hozzák a kis lelküket.
2010. júl. 2. 22:42
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én az orvosokra, már csak elvégezni az orvosit se semmi, meg életeket menteni :)

Valamint a tűzoltókra is, és a mentősökre, soha nem lennék képes ezt csinálni :)

2010. júl. 2. 23:10
 4/14 anonim válasza:
100%
Tanárok, orvosok, pilóták, mentősök, tűzoltók, kommandósok...
2010. júl. 2. 23:20
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Toronydaru-kezelő, pilóta, ipari alpinista.

Lenézni meg a metróvezetőre, a bányászra, meg a vízvezeték-szerelőre.

Micsoda kérdés, micsoda válaszok?!

Komolyabban: mindenkit tisztelek, aki hivatásként végzi a munkáját.

2010. júl. 2. 23:24
 6/14 anonim válasza:
100%
Rendőr, Katona, Biztonsági őr Segédmunkás, Kukás, Utcaseprő. Mindegyik jót cselekszik és ezek a munkák meg is erősítenek is.
2010. júl. 2. 23:38
 7/14 anonim ***** válasza:
97%
Mindenkire felnézek, aki szívvel végzi a munkáját. Nem kell szaktekintély legyen ehhez, csak szeresse, élvezze, akarja csinálni. Azt nézem le, aki nem dolgozik, és ingyenélő.. Nem csak azokról van szó, akik várják a segélyt, rengeteg fiatalt tartanak el a szülei indokolatlanul, így nem foglan tudni a saját lábukra állni azok a gyerekek. A kommunizmus nagyon messze áll tőlem, de az tetszik, hogy ha valaki dolgozhatna, de nem teszi, annak bünti... (nem az idősekre, kisbabás édesanyákra gondolok, hanem elsősorban az említett tizen-huszonéves korosztályra..)
2010. júl. 2. 23:55
 8/14 anonim ***** válasza:
Én a katonákra nézek fel.
2010. júl. 3. 07:09
 9/14 anonim ***** válasza:
Én Csak a kosarasokra nézek fel, mert a többieknél magasabb vagyok...
2010. júl. 4. 02:17
 10/14 anonim ***** válasza:
én a azokra szakmunkásokra nézek fel, akik elismertebbek,és többet keresnek mint jó pár diplomás.
2010. júl. 4. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!