Dolgozott mar valaki a Marcipan cukraszdaban?
Figyelt kérdés
Vagy egyaltalan barmilysn cukraszdaban, ahol nagy a surge-forgas. 20 eves lany vagyok, van egy allas abban a cukiban (Szolnok), nincs felszolgaloi tapasztalatom es nem tudom bele merjek-e vagni. Persze nem biztos h felvesznek, de na :D azert itt nem olyan kaliberu dolgokat kene felszolgalni mint egy etteremben, lehet menne nekem is, csak nem tudom h birnam-e vagy h egyaltalan felvennének-e. Azt se tudom h ott ha felszolgalok akkor ugye felveszem a rendelest es leadom ott a pultban valakinek aki osszeallitja nekem a rendelest amit nekem csak ki kell vinnem, vagy en allitom is ossze?! :)2019. márc. 10. 11:52
1/4 A kérdező kommentje:
Meg ugy egyaltalan milyen feladatokra lehet szamitani egy cukiban? :)
2019. márc. 10. 11:54
2/4 anonim válasza:
Ekkora cukrászdába nem fognak 0 tapasztalattal felvenni. Kár is rajta agyalnod.
3/4 anonim válasza:
Marcipán....:)
2 ember is tudok akit átvágtak ott nagyobb rendelés esetén utánaszámolva "vastagabban fogott" a toll. Az egyik apám volt aki így járt :)
Amúgy nem olcsó, így rengetegen nincsenek ott, ebből a szempontból nyugisabb hely. Szerintem fizu nem lehet valami nagy, bár itt Szolnok nagy fizu alig van...főleg egyszerűbb munkára...
Probáld meg amúgy, veszteni valód nincs!
4/4 A kérdező kommentje:
Hat en beadtam a jelentkezest :D max elutasitanak, amugyis folyamatosan keresgelek allasokat, tehat nem akkora baj ha mast kell keresnem :) koszi szepen!
2019. márc. 10. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!