Debrecenben napjainkban egy amerikai multicég betanított, gyári/raktári dolgozója megkap nettó 150. 000 Ft körüli fizetést?
Kedves programozó barátom,
nemhiszem hogy 2019-ben egy gyári, illetve raktárosi pozíciót betöltő dolgozót mindössze 100 ezer Ft körüli összeget kellene elérjen...
a 150.000 ezer Ft körüli összeget teljesen reálisnak gondolom
De ennél jóval több is elérhető az ország bizonyos részein, ugyanebben a poziciókban.
Azt nem tudom, hogy Debrecenben mi a helyzet, de Pest megyében dolgoztam 2018-ban egy gyárban...
Szallag mellett, heti 5 nap 8 órában, egyetlen műszakban.
99.000 forint nettót kaptam.
Utána az év második felében Budapesten is dolgoztam, hasonló pozicióban, csak már 3 műszakban és egy csomó szombat vállalással...
Volt, hogy egy hónapban 3 szombatozás is volt, de teljesen sosem maradt el, egy legalább mindig volt.
Ott 120-130,000 nettót kaptam.
Most a XIV. kerületben targoncázok, itt meg van a 150,000 nettó, de ez is 3 műszak.
A sima raktárosok asszem' 120,000 forintot keresnek, ha igazat beszélnek, de szerintem reális...
Programozo, programozni tud, de ha elromlik a gazkeszuleke kit hiv ki? Vagy azt is programozza ,?xddd
Amugy realis es igenis termelnek a raktarosok, kulomben nem lenne logisztika es senki sem kapna meg peldaul amit rendelt, vagy nem erkeznenek be a boltokba az aruk es stb. Targoncas Pesten mar netto 250 ezer korul keres,
a tavalyi évben Pest megyében, egy logisztikai raktárban dolgoztam (nőként), ahová közvetítő cégen keresztül kerültem, de miután átvett a cég, nemsokkal utánna már majdnem elérte a fizetésem a kétszázat (kétműszakos munkarendben dolgoztunk. És azóta ugyebár folyamatosan emelkednek a bérek. De ott két éve kezdtem 160. nettóval.
Ezért próbálom kisakkozni, hogy Debrecenben pl hasonló pozicióban mennyi jövedelemmel számolhatnék. Nyilván kevesebbel, de egy 150.000 Ft-ot feltételezem megkap egy gyári/raktári munkatárs.
"2-3 műszakos munkarendben nem jön össze 150 rugó, 4 műszakban már esélyes"
ahol én dolgoztam, ott bőven összejött 2 műszakban, némi túlórával, és 200 felé közelített már, mikor eljöttem. Volt bónusz, + cafeteria.
Nyilván ez egy kiemelt kereseti lehetőséggel bíró munkahely volt.
Nyilván nem ezt várom el most ettől a debreceni munkahelytől, de egy 150 ezer körüli összeget, ma 2019-ben mindenképp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!