Milyen szakmák vannak külföldön amikkel évi 1-2 millió Eurót lehet keresni? Persze ezt diplomával!
Az aruhazlancok elnokei keresnek 1 millio dollar felett evente.
Ha egy kisebb ceget vezetsz akkor nem keresel meg ennyit.
Ha profi sportolo vagy pl sztarfocista akkor is megkeresel legalabb 1-2 millio dollart evente.
Ahogy utolsò mondja.
Sztàrfocistàk sokkal többet,Dzsudzsàk kap èvi 2 Mrd Ft-nyi EUR-t kb.
# 4
Miért lenne reménytelen? Hallottam már Corvinusosról meg ELTÉsről is, aki LSE-n csinált MSc-t, és bekerült a goldman-hoz, egyáltalán nem olyan elit hely, mint mondjuk egy AT Kearney, Bain Company, BCG vagy McKinsey, ott a partnerek simán megkeresik a fent említett összeget, talán még Budapesten is.
A JP meg Goldman kb. egy gyűjtőhely a pályakezdőknek, akiket szét lehet hajtani, olyanok mint itt a BIG4 cégek. Vice President-ek közt meg kínai, indiai, fekete minden van, nem hiszem, hogy valaki hátrányban részesül, mert magyar...
6-os màrmint milyen munkatàrsak keresik meg?
Kikre gondolsz?
Vice President szintůek?
Milyen szakmàval?
Sajnos nem làttam a Mckinseynèl programozòi melòt pedig nèztem,de hallottam,hogy aki oda bejut az màr ,,valaki" ès ,,kiskiràlyi èlete van".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!