Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A kerttervezok tenyleg sokat...

Kendi :) kérdése:

A kerttervezok tenyleg sokat keresnek?

Figyelt kérdés

En mezogazdasagi es parkepito szakon vagyok jelenleg,de nem tudom hogy mukodik ez az egesz.Hova mehetek tovabb?Meddig tart az hogy lehessen cegem?Hogyan gyujthetek tapasztalatokat?Es mielott barki belemkotne...tudom hogy ez nem egyszeru hogy egybol ceg es jon a penz..

Hanem hogy hogyan juthatok el odaig?Es tenyleg sikeresek-e ?Tapasztalatokat ,tanacsokat kerek.17/L

2019. márc. 1. 15:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen.

Viszont ez az ország nagy részén nem működik, ugyanis nincs rá fizetőképes kereslet.

Budapesten meg az ország nyugati részén, illetve a gazdagabb európai országokban működik.

2019. márc. 1. 16:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez is olyan szakma, amivel szinte kizárólag (saját) vállalkozás keretében tud csak érvényesülni az elvégzője. Erre pedig ugyanaz érvényes, mint minden más vállalkozásra: csak rajtad múlik, hogy mennyit fogsz vele keresni, illetve a szerencséden és/vagy a kapcsolataidon.
2019. márc. 2. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!