Most tudtam meg, hogy nem fizették a magánnyugdíj pénztáram egy havi részét. Vajon nekem kell kifizetnem utólag, vagy, ha ki tudom nyomozni hogy ki nem fizetett, akkor van esély hogy kifizesse?
Figyelt kérdés
Ha valaki átélt már ilyet, és tudna választ adni a kérdésemre, az jó lenne! Amúgy természetesen megyek majd hivatalosan intézkedni, csak ma péntek van, dolgozom, és még jön a hétvége.
Köszi, sziasztok!
2010. júl. 2. 11:31
1/2 anonim válasza:
A magánnyugdíjadat csak a munkáltató fizetheti. Ez a fizetésedből levont nyugdíjjárulék bizonyos százaléka.
Biztos, hogy nem az önkéntesről van szó?
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólást!Annyi történt, hogy az éves értesítő, egy hónappal "elcsúszott", a felvilágosító szakember elmondása alapján. Tehát minden rendben!
2010. júl. 8. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!