Mit csináljak, ha jelentkeztem egy állásra, de nem szeretném már, mert én nem akarok házalni?
Figyelt kérdés
Egy banki állás, de benne van az is, hogy kocsival kell "ügyfél adatokat gyűjteni". Plusz passzív hallgatói jogviszonyom van, ami gondolom nem is fog nekik tetszeni...
Egyszer felhívtak, már azt is hittem, hogy nem is fognak keresni...
2019. febr. 27. 14:56
1/3 anonim válasza:
Küldj nekik egy e-mail-t, hogy köszönöd a lehetőséget, de már nem aktuális az álláskeresés.
2/3 anonim válasza:
Vagy emailt küldj vagy egy sms-t arra a szàmra amiröl hivtak hogy màr sajnos nem aktuàlis.
3/3 TappancsMancs válasza:
Ahogy 1-es írta, ott a pont. A munkáltató és a munkavállaló is válogat, ez természetes. Csak kulturált módon közöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!