Te el is hiszed hogy valakinek aki jó esetben egész munkaidő alatt alszik annyit fizetnek?
2019. febr. 21. 06:58
3/12 anonim válasza:
"vagyonőrt keresnek és bruttó 530 a fizetés"
Ez neked sok? :D
Szerintem ennél szarabbul csak a közmunkások keresnek.
2019. febr. 21. 07:05
4/12 anonim válasza:
Azt nem írta a kérdező, hogy a bruttó 530ft az órabér, vagy havi 530 000ft.
2019. febr. 21. 07:09
5/12 anonim válasza:
Én nem láttam még sehol bruttó 530-as fizetést vagynőrnek. Se 530 ezer havibért, se 530Ft órabért.
Átlagban 300 ezer bruttó havibért szoktak ajánlani a cégek.
Egyébként logikus, miért kell "magasnak" lennei a fizunak, hiszen így elkerülhető(bb) a "korrupció".
2019. febr. 21. 09:36
6/12 A kérdező kommentje:
Havi 530 bruttót láttam.
300 bruttó is elég magas szerintem.Egy diplomás rendőrtiszt nem kap annyit.
2019. febr. 21. 11:01
7/12 anonim válasza:
Ez olyan mint amikor a balatonra kerestek szakacsot 1 millióért.
2019. febr. 21. 11:15
8/12 anonim válasza:
Általában órabérbe vannak a vagyonőrök.
De szerintem havi 530 bruttó az nem is olyan sok, ha belegondolsz hogy pl. egy Auchan áruházba napi 16 órát folyamatosan állnak, leülni, támaszkodniuk nem lehet, 2 szót se beszélhetnek senkivel, csak a kasszákat figyelik. Rövid időn belül tönkremegy a térded, a derekad, akár fiatalon. A vezetők mindenért izéjják őket, és ehhez hozzájön még a sok bunkó vásárlóval való intézkedés. Te mennyiért csinálnád?
2019. febr. 21. 11:20
9/12 anonim válasza:
Mertők versenyszférában dolgoznak.A rendőrök meg kaka állami szférában.
2019. febr. 21. 11:59
10/12 anonim válasza:
Szerintem az sem mindegy, hogy hová kell a vagyonőr. Nyilván aki egy bankban vagyonőr, mindjárt többet fog keresni, mint aki egy falusi sertéstelepen arra vigyáz, hogy el ne lopják a takarmányt. Nem vagyok vagyonőr, de úgy gondolom minél nagyobb a felelősséged, annál nagyobb a fizetés. Az meg, hogy nem csinálnak semmit, megint vitatható, mert biztos van, aki egész nap elücsörög a kuckójában, aztán elüti valahogy az időt, de azt például nem irigylem, aki egész nap talpon van, és folyamatosan oda kell figyelnie. Meg ha esetleg valaki egy késsel beszalad mondjuk egy üzletbe, akkor is ők intézik, hogy ne legyen baj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!