Elköltöttem a fizetésem felét, mit tegyek?
A felnőtt élet abban különbözik a gyerekkortól, hogy felelősséget vállalunk a tetteinkért!
Ha elköltötted a fél fizetésedet, akkor állj anyádék elé és valld be! Járj gyalog munkába, élj paprikás krumplin és kenyéren (hús nélkül), ne járj szórakozni és próbáld kibékíteni a szüleidet minél előbb!
Neked eleg furcsa szuleid lehetnek ha ennyire felsz toluk.. bantanak?
Sajat butasagod volt hogy ennyiert jatekot vettel. Ennyi. Tanulj meg takarekoskodni, en az elso egy eves fizetesemnek 95%at tettem felre mert volt ra lehetosegem. Es jol tettem.
Szerintem ne foglalkozz vele. Én kb 200000 forintot kerestem, és a 3. hònapban 350000-et költöttem egy ùj gépre. Már az elejétől kb májaszsemlén éltem, mert tudtam, hogy erre akarom költeni. :)
Ne szégyelld magad, én is megtanultam kezelni. (Szüleimnek mondjuk eszem ágában sem volt elmondani.) Csak kìváncsiság: milyen játék ez?
véletlenül találtam rá erre a 3 éves kérdésre :)
mi a helyzet kérdező? mit szóltak a szüleid? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!