Ha hirtelen munka, lakhatás nélkül maradtam, hova mehetek
dolgozni ahol ezeket gyorsan meg tudom oldani?
Figyelt kérdés
Feleségemmel közös vállalkozás volt, nagyban támaszkodtam rá de átvert és becsapott, vitte az ügyfeleket az új pasival, nekem nincs meg a tudásom egyedül tovább vinni a kiűritett céget. Az ő nevén volt a lakás ahol laktunk, az enyémet eladtuk (fele ment a tesómnak mert örökség volt), a pénz szerencsére nálam van (4M Ft). Albérlet nagyon drága Budapesten, nem szívesen szórnám el a pénzt erre, meg a kaucióra.
Olyan állás kéne ahol van vagy szálláslehetőség vagy tudok annyit keresni hogy abból bérelni is tudjak. Külföld is szóba jöhet! Kecskeméti Mercedes gyárnál van szálló? Vagy bármi ilyesmi?
2019. febr. 16. 15:03
1/9 anonim válasza:
Tudom, mondani könnyű, de 4M Ft önerő kell lakáshitel felvételéhez minimum. Neked ez meg van. A helyedben megpróbálnám.
2019. febr. 16. 15:11
2/9 anonim válasza:
Kedves első! Hitel rendszeres jovedelem nélkül? Még azzal is nehéz!
2019. febr. 16. 15:27
3/9 anonim válasza:
A vállalkozást add el hozzáértö valakinek, abból elég sok pénzed lesz.
Adott esetben a vállalkozásban alkalmaznak olyan munkakörben, amiben eddig is dolgoztál, akkor kapsz fizetést.
2019. febr. 16. 15:54
4/9 anonim válasza:
Szerintem ne gyere ide Kecskemétre. Albérlet árak nem sokal kevesebbek, mint Pesten, lakhatst úgy dolgozóknak nem hiszem, h bármilyen formában is támogatják. Viszont a fizetés fele annyi, mint Pesten
2019. febr. 16. 16:15
5/9 anonim válasza:
Menj ki külföldre szállodaiparba, ott ingyen lakhatás meg kaja van és fizetést is kapsz.
2019. febr. 16. 16:41
6/9 anonim válasza:
Van egy csomó ilyen lehetőség Budapesten. Például én is tudok olyat, ahol ingyen laksz, nincs rezsi sem.
Milyen vállalkozásod volt? Mihez értesz?
2019. febr. 20. 19:32
7/9 anonim válasza:
Mi történt veled azóta? Lehet tudni?
2021. jan. 21. 17:43
8/9 A kérdező kommentje:
Szüleimnél lakom azóta, az ő városukban dolgozok vidéken, gyűjtögetek egy lakásra, meg hogy megfeleljek egy hitelre.
2021. jan. 21. 18:08
9/9 anonim válasza:
Erőt, kitartást kívánok. Én is szüleimnél lakom fél éve, válalkozóként dolgozom és éppen kezd elofogyni a meló. Próblom kitalálni, hogy mi legyen, nekem is a saját lakás, de elsősorban stabil munkahely a cél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!