Ha jelentkezek egy állásra, miért van az, hogy 1-2 hét múlva hívnak csak?
Figyelt kérdés
Biztos van oka, de például ha felraknak egy hirdetést , 2 nap múlva jelentkezem rá, aztán felhívnak 1-1,5 héttel később, hogy aktuális-e még.2019. febr. 12. 16:11
1/9 anonim válasza:
Ha csak 2 nap után jelentkezel rá, akkor már lesz egy rakás jelentkezőjük, akik az első két napban jelentkeztek. Te egy hét múlva kerülsz csak sorra, ennyi.
2/9 A kérdező kommentje:
Logikus, nem tudom ez miért nem jutott eszembe :D
2019. febr. 12. 16:18
3/9 anonim válasza:
Olyan cég is van, ahol először bevárják az összes jelentkezőt és csak utána szelektálnak.
4/9 anonim válasza:
Nem semmi, hogy ez nem jutott eszedbe.
Gondolom nem egy algoritmus fejlesztő állásról van szó :D
5/9 A kérdező kommentje:
Csak nem gondoltam át a kérdést mielőtt kiírtam ;)
2019. febr. 12. 17:12
6/9 anonim válasza:
Szerencsés vagy, hogy egyáltalán hívnak. Elvileg minden feltételnek megfelelek és semmi...
7/9 anonim válasza:
Én azt tapasztaltam, hogy vagy elsőként csíped el a hirdetést és jelentkezel, akkor 1-2 napon belül tuti hívna vagy későn és várhatsz hetekig, meg benne van hogy nem is hívnak..
Sok munkára annyian jelentkeznek, hogy a HR is feladja és bizonyos számú jelentkezők után automatikusan kukázás megy, mindegy hogy megfelelnél-e vagy sem.
8/9 anonim válasza:
Egy csomó cég úgy csinálja, hogy vár kb. 2 hetet, míg beérkeznek a jelentkezések, és az összesből szelektál.
9/9 anonim válasza:
6os
Most jártam így nem rég....utána hallom hogy ott dolgozó ismerősökkel töltötték fel az új helyeket....no comment....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!