Pontosabban: Mik a feltételei? Még érettségi előtt állok, egy szakmám van. Mi a jelentkezés menete?
Még ebben reménykedek, eddig nem sikerült munkát találnom, de még mindig van 2 hónapom amit szeretnék hasznosan eltölteni.
2010. júl. 1. 10:19
1/9 anonim válasza:
Engem is érdekelne, én egy hónapot szívesen dolgoznék(augusztus), nem tudom, ezt lehet-e.
2010. júl. 1. 10:30
2/9 anonim válasza:
Ott elég nagy a hajtás,rengeteg embert kell kiszolgálni,nagyon oda kell figyelni,és abszolút nincs megállás!
2010. júl. 1. 12:35
3/9 anonim válasza:
Tescoban diákszövetkezeten keresztül lehet dolgozni, de az sem mindegy hogy melyiken keresztül, csak akikkel szerződésben állnak. Én pék vagyok, a pékségen szerettek mindíg velünk dolgozni, nem kellett megszakadniuk sosem. Akik raklap lepakolást kaptak, ők meg voltak dolgoztatva, mindíg panaszkodtak.
Aki meg lebukott cigizésért, azt rögtön hazazavarták a vezetők. A dohányzást nagyon szigorúan veszik.
2010. júl. 1. 20:44
4/9 anonim válasza:
Szar!!!!Egy kereskedelmi igazgató.........
2010. júl. 3. 20:01
5/9 anonim válasza:
Diákszövetkezeten keresztül tudtok (pl Rebusz, Muisz, Pannonjob) Érdemes megnézni melyik mennyi órabért ad mert lehet eltérés.
Személyes tapasztalat alapján mondom, hogy a Tesco Expressz be érdemes menni éjjelesnek, mert nincsen nagy hajtás a főnök sincsen bent csak pár állandós akik jellemzően jó fejek.
2010. júl. 3. 22:06
6/9 anonim válasza:
egy nagy szar!!oda ne menjél,én voltam ott 1 hónapot!elég is volt!ráadásul sok munka,kevés fizetés!ráadásul full h.lyének néznek,a vásárlók is,meg a főnökök is!én inkább éhen döglenék mint hogy ott dolgozzak!elöbb elmennék kukásnak,komolyan mondom,vagy utca seprőnek!megnézheted milyen gypsek dolgoznak ott!remélem nem bántottam meg senkit,de ez az igazság!a tesco titkok című könyvet ajálom,ha tudod olvas el,egy volt teso dolgozó fiatal srác írta!ott minre fényderül!
2010. júl. 4. 15:03
7/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tehetem meg hogy válogassak (főleg nem ez és az utcaseprés között), ha ott lesz állás lehetőség, minden bizonnyal megpróbálom.
2010. júl. 4. 17:24
8/9 anonim válasza:
Nem rosszabb munkahely, mint a többi. Próbáld csak meg nyugodtan. Ha jól dolgozol, akkor nem cseszegetnek, és ez a lényeg, akkor jól fogod magad érezni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!