Mivel lehetne fiatalon pénzt keresni?
Bármi amivel tudnék pénzt keresni?
Bármi csak kéne suli mellett gyorsan egy nagyobb összeg vagy csak kell a pénz mert nem bírom már a nincstelenséget
17 éves fiú vagyok
Ezért nem viszi semmire a korosztályotok.
Annak idején a vájtfülűek, akik nem csak az utcán rugdosták a másikat, olyan stratégiai játékokkal játszottak az akkori gépeken, amik megtanítottak lépésről-lépésre előre haladni, gazdagodni. Remek stratégiai, kereskedős játékok voltak akkoriban. Én ma is tudom hasznosítani ez irányú tapasztalataimat.
Ti meg bejöttök az életbe és azt hiszitek, hogy ingyen van minden, most, azonnal, elegem van stb.
Mondjuk ahogy elnézem a mai kínálatot, amik mobilra vannak, nem is nagyon tudnátok miből megtanulni. Klikkelj ide, gyémánt, hú, klikkelj gyorsabban, klikkklikklik... :P
Munka. Emberek általában ezzel szoktak pénzt keresni.
Lépj be egy diákmunkás szövetkezetbe, aztán hajrá.
Zsarolóvírus, designer drogok, vagy ha van esetleg lánytesód akkor őt futtathatnád.
Most hirtelen ezek jutottak eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!