Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti hogyan mikent reagáltok az...

Ti hogyan mikent reagáltok az ilyen emberekre a munkahelyen?

Figyelt kérdés
Sziasztok, érdekelne ti hogyan reagaltok az ilyen nyalis emberekre. Akik állandóan azt nézik te hogyan dolgozol vagy épp mit csinálsz. Egy szóval az ilyen okoskodó, nyalizok a főnökömnek , nézem mások munkaját emberekre. Én ugy vettem észre ha hagyod magad annál jobban rád szálnak ha meg vissza pofázol az a baj...

2019. febr. 5. 10:00
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Mindenki azt csinál amit akar. Amíg nekem nem ártanak.
2019. febr. 5. 10:06
 2/4 anonim ***** válasza:
75%

Hát ez ugye függ az általad betöltött pozíciótól is, én például kirúgom őket, mert marhára irritál, amikor valaki a nyalizástól vár bármit is ahelyett, hogy egyenrangú félként tekintene a vezetőre.

Ezen kívül viszont nem igazán van mit tenni, szervilis emberek mindig is voltak, mindig is lesznek, az emberek egy számottevő része egyszerűen félistenként tekint arra az entitásra, ahonnét az alamizsna potyog neki.

Ha ez a vezetőt nem zavarja, akkor nincs mit tenni (sokszor maga a vezető is abból nyeri az önbizalmát, hogy talpnyalók veszik körül, ilyenkor különösen rossz a helyzet).

2019. febr. 5. 11:43
 3/4 anonim ***** válasza:
60%

Az ilyet el kell hessegetni és keményen visszaszólni. Persze ehhez egy stílus is kell.

Nekem volt olyan hogy a főnökömtől kaptam meg hogy ne hajtsam el annyira az embereket amikor dolgozok.

2019. febr. 5. 13:50
 4/4 anonim ***** válasza:
60%
Figyelmen kívül hagyom őket. Mesterire fejlesztettem a környezetem kizárását, amikor a munkára koncentrálok, azt se veszem észre ilyenkor, ha valaki odaáll mellém és beszél hozzám. Ha pedig velem kötekednek, általában 2 mondattal elintézem, hogy lekopjanak rólam.. Igazából látják, hogy semmi hatásuk rám és leszarom őket, ezért nem is vagyok egy közkedvelt célpont.
2019. febr. 5. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!