A minimálbér az nem nőtt 19-ben? Vagyis a feb 1-én megkapott januári bérnek nem kellene 149 bruttónak lennie? Mert csak 138 bruttó ahogy tavaly
"majd jol megbumtetik s munkaltatod, meg is érdemli az ilyen.
"
És az rajtam segít ha őt megbüntetik engem meg kirúgnak?
vagy jó ne rúgjanak ki, de őt büntetik, és minden megy tovább.
Mint amikor megbüntették a céget mert nem volt rendes öltöző. Büntetést kifizették öltöző azóta sincs.
Akkor mi értelme votl?
" te pedig megkapod a pénzt
"
Na ez a tévedes nem értem fals infókat minke terjesztesz.
Mert NEM, NEM ÍGY VAN.
A céget megbüntetik egy dolog azt a csekket majd befizetik ahova kell (nem nekem...) és aztán nekem határozatban megítél a hatóság X elmaradt bér(rész) kifizetését.
És itt ugrik a majom a vízbe. Ugyanis ha a hatósági határozatra a cég nerm lép nem fizet akkor mi van?
Megmondom mi van utána jártam. AKkor én vagy semmitj se teszek és akkor határozta ide vagy oda veszik a pénz, vagy polgári per.
És akkor ha az lefut (hónapok évek-.----) majd akkor fizet a cég..
Vagy akkor sem..
mert megteheti hogy bírósági ítéletre se fizet. És akkor mi van? Végrehajtás? Újabb hónapok.
És az már fizetős móka mert a végreahjtó nem ingyen dolgopzik.
Kérek javítást írásom melyik pontja nem áll...
"Akkor nem kapod meg, legyen a te hited szerint, az a baj hogy te megint csak kötekedni jöttél ide:)"
Az én hitem???
Ahogy leírtam tételesen jelezd hogy az általam leírtak melyik pontja nem fele meg a valóságnak!!
írd meg! Tételesen!
Melyik pint nincs úgy ahogy leírtam??
Ne buborékkal vagdalózzunk, han me tételesen!!
mert ez a legkönnyeb hogy "hülyeséget beszélsz" mely pontbna és mit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!