Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A barátom nem Magyarországon...

A barátom nem Magyarországon él, de szeretne idejönni dolgozni. Hogyan álljon neki munkát keresni?

Figyelt kérdés

a helyzet az, hogy magyarul egyelőre nem beszél, de nagyon jók a képességei, ipari mérnöki diplomája van és nemzetközi üzlet mastert is elvégezte, angolul, spanyolul, olaszul beszél.

talán nem pont ebbe a kategóriába tartozik a kérdés, de nem találtam jobbat. előre is köszi!

2008. nov. 8. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Küldje el az életrajzát olyan multicégeknek, amikről tudja, hogy a képességeit használni tudják.
2008. nov. 8. 16:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Keress itt a neten nemzetkozi cegeket, es egy NAGYON JO oneletrajzot kuldjon el mindegyikhez (ahova vag a szakmaja, nyeltudas stb.).

Ujsaghirdetesekre jelentkezzen, adecco es mas munkakozvetitok is segitenek, es a munkaugyi hivatalnal is erdemes erdeklodni hogy merre induljatok el, kaptok hasznos tanacsot ott is!

2008. nov. 8. 16:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezek tényleg nagyon piacképes tudományok, és ezért érthetetlen és felfoghatatlan számomra, hogy MIÉRT Magyarországon akar dolgozni? Nyugaton sokkal sokkal jobban megfizetnék, ne pazorolja el itt a tudását!!!!
2008. nov. 8. 19:20
 4/4 A kérdező kommentje:
azért akar itt dolgozni, mert én itt vagyok:) amúgy az ő kis hazája se maga a paradicsom munkaügyileg, meg agyon más mint Európa, szóval megtetszett neki a légkör....de ki tudja mit hoz a jövő, lehet hogy az ő hazájában kötünk ki végül:) mindenesetre nagyon köszi a válaszokat!
2008. nov. 8. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!