Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy katona mettől meddig,...

Egy katona mettől meddig, mikor dolgozik, és mikor van otthon általában?

Figyelt kérdés

2019. febr. 2. 07:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Reggel 7:30-tól 16:00-ig,ha nem tolják ki túl órával akkor mehet haza,feltéve ha haza tudni menni és nem lakik messze, akkor bent alszik hétközben.
2019. febr. 10. 00:47
 2/2 anonim válasza:
100%
Szia! :) Az én katona párom teljesen kiszámíthatatlanul dolgozik. Papíron valóban 7.30-ra megy, de az elmúlt két hónapban kb három ilyen napja volt, amúgy hol hétre, fél hétre, hatra... És négyklr soha az életben nem végzett még, a minimum volt eddig a fél öt-öt, és akkor már örültem, mert a legtöbbször az inkább hat-fél hét. Amíg van munka, bent van. De szerencsére most ki tudott venni egy hét szabit a sok túlórából, az nagyon jó volt. ;) Aztán hogy mennyit van itthon, az is változó, tavaly fél évig külföldön volt, idén még nem tudjuk, mi várható, de valsz menni fog valamikor külföldre valamennyi időre, ezt se tudjuk sajnos. :( A gyakorlatok, tanfolyamok, határ miatt van, hogy két-három hétig nem találkozunk, de mivel eleve távkapcsolatban élünk,így amúgy is csak hétvégén. Összességében külföldi tartózkodás miatt nem volt olyan nagyon sokat távol (5 éve szolgál), de amikor itthon van sincs igazán itthon, a vasárnap hajnali telefonhívások, és a soha nem tudunk előre semmit engem személyesen jobban megviselnek, mert ettől érzem úgy, hogy nem mi irányitjuk az életünket. Remélem,kielégítő választ adtam. :)
2019. febr. 12. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!