Az Audi sztrájkon miért csak fizikai dolgozók voltak jelen?
Figyelt kérdés
A szellemi dolgozóknak annyira jó a fizetésük hogy nekik semmi szükségük sztrájkra? Vagy őket simán kirúgnák egy ilyen akció után?2019. febr. 1. 19:41
1/12 anonim válasza:
Nekik benne van a szerződésükben, hogy nem sztrájkolhatnak
2/12 A kérdező kommentje:
# 1
Ez most vicc????
2019. febr. 1. 19:46
4/12 anonim válasza:
A sztrájkhoz minden munkavállalónak joga van, érvényesen munkaszerződésben kizárni nem lehet. ( közszolgáltatás “meg elégséges” szolgáltatási szintje mas kérdés)
5/12 anonim válasza:
Nettó 600-val szerinted kimegyek a sok proli közé sztrájkolni?
6/12 anonim válasza:
A 2 órás sztrájkon részt vettek ők is.
Kivéve a Hr, pénzügy, jogi osztály.
7/12 anonim válasza:
Azért mert akkor csalódást okoznak a főnököknek. Mivel állandóan azokat szopcsizza a sok irodista és biztos hogy jobb a fizetésük is..
8/12 anonim válasza:
Szellemi dolgozóként van veszítenivalód. Ha sordroid valaki, az úgyis kábé onnan megy nyugdíjba, tekintve, hogy se diploma, se nyelvtudás, se semmi. Míg mérnökként kockáztatod a fél év múlva kinéző előléptetésedet, ami nem 18%, hanem mondjuk 65% extra lóvé. Én személy szerint sztrájkolnék, mert szerintem fontos, hogy szolidáris legyél azzal, akinek eleve kisebb az érdekérvényesítő képessége, de megértem azt, aki nem teszi.
9/12 anonim válasza:
Ismerős nettó 270e-et kap mérnökként.
10/12 anonim válasza:
Mert az u.n. irodisták seggnyalók fosnak a germán gazdáiktól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!