Egy ilyen munkáért mennyit lehetne el kérni?
sziasztok mostanában az a divat a munkáltatoktól hogy nem irnak fix összeget a munkáért hanem a munkaválalonak kell a jelentkezéskor a bér igényének őszegét meg írnia.
Ez is egy ilyen meló csak nem tudom mennyit lehetne el kérni egy ilyenért.
szerintetek mennyit írjak majd be az önéletrajzba?
#2 jó analízist adott, ez adminisztratív pozíció, végzettség nem kell hozzá, minimálbérnél sokkal többet jó eséllyel nem fognak adni, kihívás valószínűleg nem sok lesz benne, monoton munka.
Én moderátorként alkalmazok embert, kicsivel minimálbér felett van a fizetés, de lényegében csak magam miatt, ennél olcsóbban is lenne rá ember.
"Cégünk informatikus munkatársat keres webshop, weblap, közösségi oldalak tartalmának kezelésére, frissítésére. Informatikus végzettség nem feltétel."
A két mondat nagyjából cáfolja is egymást. Ráadásul mi a franc az az informatikus végzettség? :D
Ez valami kis béna kisvállalkozás lehet, szerintem garantált bérminimum maximum kicsivel többet fog fizetni. De lehet csak 4 vagy 6 órás munkaidőre keresnek embert, vagy úgy jelentik be, szóval még kevesebb.
Én egy 200-230 ezres bruttó bérigényt adnék meg aztán maximum nem fogadják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!