Karbantartó egy bevásárlóközpontban milyen fezetésre
számíthat?
2019. jan. 24. 21:41
minimálbér- garantált bérminimum között valamennyi
2019. jan. 24. 21:45
3/14 A kérdező kommentje:
Az nettó 100-130, elég kevés.. Azért 150 körül igazán lehetne
De ha egyszer nem ér annyit az a munka.
2019. jan. 24. 21:58
MINIMÁLBÉR??????????????
Hol éltek???
Kérdező!
Ez attól függ, hogy milyen szakképesítésed és szakmád van.
Én dolgoztam bevásárlóközpont üzemeltetésén. Ott a karbantartók 2-3 szakképesítéssel voltak felvéve, és tisztán kaptak 300-at! Ennek 4-5 éve!
Más kérdés, hogy BÁRMIKOR ugraniuk kellett, akár hajnal 3-kor is, ha csőtörés volt, vagy ha éjjel jöttek melósok.
Minimálbér...fenét!
2019. jan. 24. 22:02
6/14 A kérdező kommentje:
Épületgépész technikus suliba járok, jövőre lesz vége. Mellette van más szakmám de az teljesen más szakterület. Nem kér szakképesítést, csak nagy gyakorlatot, sokféle szakmában, ami nekem természetesen megvan, sőt folyamatosan képzem magam, ezért járok most is suliba felnőtt fejjel. Ami biztos, hogy a jelenlegi és a leendő tudásom bizony többet ér mint a minimálbér, annyiért nem vállalok el ilyen munkát. Fizessék meg a tapasztalatomat, úgy gondolom hogy a 150 nettó egyáltalán nem nagy igény, főleg ahol azért komoly gépészeti berendezésekért is te felelsz, te irányitod a javíttatást stb. ha valami komolyabb meghibásodás történik. Tudni kell megállapítani a hibát, pl klíma, fűtés, szellőző rendszer esetén, ezeket egy 8 általánost végzett "karbantartó" nagy valószínűséggel nem tudná önállóan, felelősséggel megoldani.
Magyarországon nem az alapján van a fizetés, hogy mennyit ér a munka.
2019. jan. 24. 22:23
8/14 A kérdező kommentje:
Szerintem meg a bértárgyalás részét képezi a kölcsönösen kialkudott bér, amennyiben az én tudásomra van szükségük úgyis egyezkednek. Ha nem, akkor se dől össze a világ, nem kenyérre kell a pénz, nyilván nem kötök szerződést havi nettó 100ezerért. Főleg nem így, hogy 3-4 szakmában több mint 10 éves gyakorlatom van, ami feltétele a munkának
ÁLLJ!
Azt írod, hogy 3-4 szakmában van 10 éves gyakorlatod, előtte meg, hogy most végzel. Akkor most mi van?
NEM a gyakorlat számít csak, hanem a papír is! Biztosítási okokból!
Nálunk, az éjjeli őröknek el kellett végezni egy kazánfűtői tanfolyamot, mert hajnalban ők kapcsolták a kisegítő fűtést. És a biztosító hiba esetén csak akkor fizetett volna, ha szakképzett, azaz papírral rendelkező ember üzemeltette!
2019. jan. 24. 22:43
200-300 között. ugye az is kb.szott sokat számít, amit nem írtál, hogy melyik régióban.
2019. jan. 25. 01:14
Kapcsolódó kérdések: