Szerintetek az mennyire elfogadható ha valaki csak 21 éves
korában kezd el dolgozni?
Figyelt kérdés
Ismerek egy személyt akinek még soha nem volt munkahelye, mert tanul. Továbbá a családi egzisztenciája miatt nem volt szüksége arra, hogy iskola mellett dolgoznia kelljen. (Nem gazdagok, csak sokkal jobban élnek mint az átlag.) Szóval júniusban fejezi be a tanulmányait (középfokú gazdasági végzettség). A szakképesítés megszerzése után azonnal szeretne elhelyezkedni ezen a területen. Próbált már munkát/ gyakorlati helyet keresni annak céljából, hogy a szakmához releváns tapasztalatot szerezzen azonban ez nem sikerült a végzettség hiánya és egyéb okok miatt.
Szerintetek ez mennyire elfogadható? Mekkora hátrányt jelenthet ez?
*Ja és az még, hogy ugye közben fél az ember attól, hogy közben saját magában is csalódna; ha pl elmenne interjúkra, és csalódna önmagában, mert már annyi mindenkiben csalódott, de ha már saját magában is csalódna, mert pl eljárkálna interjúkra, de pl az első 3-4-5 helyre nem jutna be, akkor csalódott lenne, és ha saját magában, akire eddig mindig számíthatott, csalódna, azt pedig viszont már borzasztó nehezen dolgozná fel; és akkor ezért van egy ilyen lelki blokkja, egy ilyen óriási nagy lelki gátja, amiatt már beadni se meri a jelentkezését állásokra. És egy ilyen blokkot nagyon nehéz áttörni, átlépni, megugrani.
2019. jan. 23. 19:04
12/16 1112 válasza:
*Szal nem ennyire fekete vagy fehér a dolog, több árnyalata is van. Meg pl tényleg iskolába járás mellett a tanulás is tényleg fontos
2019. jan. 23. 19:05
13/16 Pupusz válasza:
Egyáltalán nem gáz szerintem és nem is hátrány.
2019. jan. 24. 13:35
14/16 anonim válasza:
Én 25 vagyok, most fejeztem be az egyetemet és még egy napot sem dolgoztam, de jó lenne még egy másik szakot is elkezdeni :S
2019. márc. 5. 23:18
15/16 anonim válasza:
Én is annyi vagyok, januárban végeztem, tavasszal nyelvvizsgáztam, most egy másikra készülök és őszi félévre szeretnék visszamenni az egyetemre, mert még szeretnék tanulni és év vége felé elmenni dolgozni, de vacillálok, pont az életkorom miatt.
2019. aug. 3. 13:03
16/16 anonim válasza:
Nem lesz munkatapasztalatod, ergo nem fogsz kelleni sehova. Hiányszakmával sem.
Mérnökként nem kellek sehova, mert nincs tapasztalatom... A munkaerőhiány kamu.
Dolgozz! Akkor diploma után talán-talán kapsz egy nettó 150-es fizetést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!