Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek mennyire érdemes...

Szerintetek mennyire érdemes belefogni?

Figyelt kérdés

Dolgozni alkalmazottként kb 1 évet a szakmában, és amig dolgozok addig mellette tapasztalat szerzés majd utána, felveszek a vállalkozásra hitelt.

Mennyire érdemes szerintetek ezt csinálni? Más különben az életben nem lehet kilépni ebböl a sz...ból, kiszámoltam, 35 évig kellenne ugy dolgoznom hogy nem költöm el a fizetésemet hogy jusson egy 150-200 nm családi házra meg autóra. Ha nem vagyok agyember, pl,. orvos, vagy mérnök, vagy hiper szuper programozó akkor soha nem fogok alkalmazottként keresni, havi 300-400 ezernél többet, de még ez is a legfelső szint a 400 ezer, amihez már szerencse kell.

2019. jan. 20. 22:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

80m2 bőven megfelel 4 embernek. Vidékkel csak egy bibi szokott lenni, méghozzá a jó kereső állás hiánya

Én 5 millió is tudok 200m2 2 szintes családi házat, évek óta árulják egy kis városba pedig autópályán Pest 110 km

2019. jan. 22. 01:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha a főváros 100km sugarú körében van az adott település, nem kötelező Pesten munkát vállalni. Gyakorlatilag annyival kevesebbért vállalhatsz munkát, ami egy közepes lakásra felvett hitel törlesztője, és ugyan ott vagy. Ha M1-esen van az adott település 100km-re, értelem szerűen Győrben vagy Tatabányán vállalsz munkát. Ha az M6-on, akkor Dunaújváros, Paks. Ha az M5-ön, akkor Kecskemét környéke. Ha a 4-esen, akkor Szolnok, Cegléd. Ha az M3-mason akkor Hatvan, Gyöngyös. Ha a 2-esen, akkor Vác és környéke. Már is nem kell 200km-t autózni egy nap, csak mondjuk 50-60-at, ami autópályán bőven kibírható. Én 3 hónapig jártam Mór-Budapest között, 105km és csak a fele autópálya. Ha az út nagy része autópálya lett volna, nem utazok többet (időben) naponta, mint Pesten a BKV-val.
2019. jan. 22. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!