Szerintetek mennyire érdemes belefogni?
Dolgozni alkalmazottként kb 1 évet a szakmában, és amig dolgozok addig mellette tapasztalat szerzés majd utána, felveszek a vállalkozásra hitelt.
Mennyire érdemes szerintetek ezt csinálni? Más különben az életben nem lehet kilépni ebböl a sz...ból, kiszámoltam, 35 évig kellenne ugy dolgoznom hogy nem költöm el a fizetésemet hogy jusson egy 150-200 nm családi házra meg autóra. Ha nem vagyok agyember, pl,. orvos, vagy mérnök, vagy hiper szuper programozó akkor soha nem fogok alkalmazottként keresni, havi 300-400 ezernél többet, de még ez is a legfelső szint a 400 ezer, amihez már szerencse kell.
80m2 bőven megfelel 4 embernek. Vidékkel csak egy bibi szokott lenni, méghozzá a jó kereső állás hiánya
Én 5 millió is tudok 200m2 2 szintes családi házat, évek óta árulják egy kis városba pedig autópályán Pest 110 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!