Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehetne pénzt keresni...

Hogyan lehetne pénzt keresni interneten?

Figyelt kérdés

2019. jan. 20. 17:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyban függ attól mihez van érzéked,tudásod és hogy egyben azt csináld amit szeretsz hobbiként is.

Pl részemről:

Rengeteg művészeti ághoz értek, majdnem bármit kivitelezek, amihez van alapanyag és eszköz a kezeim között.

(grafika, fotó, 3D szerkesztés s nyomtatás, szobrászat, szabás-varrás, barkácsolás...stb

Nőként szerelek is és barkácsoltam bőr kanapét az alap váztól a kárpitozásig)

Jelenleg a reális tapintású kutyákat szeretik a megrendelők. 250k/ db

(és lassan vihetem feljebb az árát)

De pl eleinte, amikor még csak kisebb dolgokat csináltam; legelején: Egyedi fültágítók (4500/db), az ötszögű doboz csillag formájú zárható tetejével (legkisebb 2200/db, a legnagyobb 6000/db)

Csak a kicsiből 1 hónap alatt rendeltek 86db-t karácsonyi ünnepek előtt úgy, hogy a 0ról indulva.

Otthon volt felesleges műanyagom, textílem s tű+cérna alapból volt.

Az első 2db árából haladtam előre.

Bármiből lehet pénzt csinálni, az emberek sok vackot is megvesznek.

2019. jan. 21. 05:33
 12/12 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszhoz:

van egy vödröm ami alig várja, hogy belehányjak.

2019. jan. 22. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!