300 000 forint bruttó fizetés diplomával jó fizetésnek számít?
"Az egyetemi tanszék osztotta meg nemrég,hogy várják a frissen végzett hallgatók jelentkezését és 300 bruttó a fizetés"
Te ennyi aggyal diplomás Vagy/leszel? Uramisten.
Szerinted az egyetem honnan a lófüttyből tudja ki menyit keres? Megmondjam??? Magam is csináltam ezt míg HÖK_ös voltam . Egy rakat kérdőív kiküldve a végzetteknek és aki visszaküldi (és 90%-a NEM KÜLDI soha!!!) annak a véleménye bekerül az adatbázisba.. és kialakul egy hazug kamu hurráoptimista kép.
És mi van azokkal azon 90%-kal akik vissza se jeleztek? Hm? Na azokról mit tudni?
Ők azok pl akik a krumplit sütik a mekiben a diplomájukkal de ezt nem írják le az egyetemnek higy szarra se mentek a papírokkal, mert SZÉGYELLIK.
"igenyei miatt."
Hány és hány olyan ember nyögi éleete végéig az eszetlenül felvett hitelét akinek IGÉNYEI voltak... mert igénye az van a prolinak lakás kocsi ájfón aztán még 80 évesen is a 20 éves korában felvett hitelt fizeti és úg yhal meg hogy a hitelt majd a gyreeke gyereke tán kifizeti... igények!!
Ja!!!
ott van leírva....
igénye vannak. ja. aztán felkel az ipse és keze a bilibe lóg.
igényeim azok nekem is vannak/lennének és akkor mi van semmi.
Nem értem,mi a probléma?
Az egyetemi tanszék felrakott egy álláshirdetést a Facebook oldalára,hogy x helyre várják a jelentkezőket,frissen végzett diplomások jelentkezhetnek.
Ettől én miért lennék hülye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!