Hogy lehet, hogy Budapesten nettó 265 ezer volt az átlagfizetés 2018 első felében, de itt gyakorin ennyi pénzért fel sem kelnének?
Figyelt kérdés
2019. jan. 10. 10:04
1/22 anonim válasza:
Nagyon sokan felkelnének 265eFt nettóért, nem tudom honnan veszed, hogy nem.
2/22 A kérdező kommentje:
#1: Itt gyakorin ritka az olyan ember. Ide csak értelmiségiek járnak.
2019. jan. 10. 10:08
3/22 anonim válasza:
Most hány ember nezi ezt a rovatot? 100, 1000 10000?mennyi Budapest dolgozo lakossága. Ha ezt tudod vagy kinyomozod meg is kaptad a valasut
4/22 Koplárovics Béci válasza:
"Ide csak értelmiségiek járnak."
Aha. Szerintem meg álmodozók.
5/22 anonim válasza:
Szerintem ide javarészt nem értelmiségiek járnak. Legalábbis a kérdésekből kiindulva, mint például ez is.
6/22 anonim válasza:
Persze, mert egy anonim fórum annyira hiteles?
Én is írhatom, hogy milliókat keresek, ennyiért meg se moccanèk. A valójában meg a töredékéből élek, nagyon örülnék, ha legalább nettó 200at megkeresnek diplomával..
Nem kell nagy következtetèst levonni.
Az átlag berben benne van a minimálbéres és a vezerigazgato is. Azért átlag, sokat nem mond
7/22 anonim válasza:
Itt mindenki milliomos, nem tudtad?
9/22 anonim válasza:
Érdekes, én azt látom, hogy 2 féle ember "hangos" itt:
1) A fél millióért dolgozó programozó
2) A minimálbéres / munkanélküli
+1 természetesen a munkaügyi troll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!