Mennyi a fizetése egy fröccsöntő gépbeállítónak?
Figyelt kérdés
2019. jan. 7. 15:46
1/6 anonim válasza:
Változó. Nálunk 110-140 nettó között attól függ mióta dolgozol ott.
2/6 anonim válasza:
Ahol én dolgoztam ott nettó 160-180 ezreket kerestek 3 műszakba. A szomszédos gyárba ahol szintén műanyag fröccsöntés van ott picivel többet de 12 órás műszakba jártak. A régi dolgozók akik már több mint 6-7 éve a cégnél vannak azok keresnek nettó 200 ezer felett, de ők már jóval tapasztaltak, ráadásul darukezelői végzettségük is megvan ami szerszámcseréhez létfontosságú például.
3/6 A kérdező kommentje:
Nemár! Én úgy hallottam hogy 300-400 között keresnek. Így nézetek további szakmákat, és nincs sok időm. :c
2019. jan. 7. 17:09
4/6 A kérdező kommentje:
És egy vízminőség vizsgálónak milyen a fizetése?
Felettem ezt a kérdést is, de erre nem érkezett válasz. :/
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
2019. jan. 7. 17:11
5/6 anonim válasza:
Fröccsöntő gépbeállító nem szakmunka, hanem betanított munka. Nem kevered a CNC maróssal/esztergályossal?
Azok a gépbeállítók keresnek 250 eft fölött, akik valamelyik autóipari beszállítónál havi 50-60 túlórával dolgoznak. Az alap bérük nagyon kevés.
6/6 A kérdező kommentje:
Szakkepesites.hu-n láttam, hogy van ilyen szak. Én is azt hittem betanított, de aztán találtam OKJ-s képzést is.
2019. jan. 7. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!