Coloplast (Tatabánya) megéri jelentkezni oda? Milyen munkahely? Fizetés? Légkör?
Hát figyelj, 10 embert megkérdezel, abból 9 azt mondja hogy legfeljebb 5 éve van a Coloplastnak, nagyon érhető okokból...
Jön a rengeteg analfabéta ukrán, olyan termékeket csomagolnak el, amiket egy 5 éves óvodás is látja hogy nem jó. Nagy valószínűséggel ennek híre fog menni hogy a Coloplast selejt termékeket ad ki, és a konkurens cégekhez fog a beteg átpártolni.
Hallottam olyat is hogy az orvos a sztómás beteget lebeszélte a Coloplast termékekről.
Szóba jött mostanság az éves fizetésemelés, de a főnökség azt mondta hogy ne számítsunk rá, mert felesleges.. Ha emel a cég, akkor a többi környező cég is fog emelni, amit nem fog tartani a Coloplast. Ha az emberek felmondanak emiatt akkor sem lesz semmi gond, mert jön a helyükre az ukrán, aki nem fog könyörögni emelésért mert neki a mostani is álomfizu.
Ettől függetlenül én szeretek itt dolgozni, nem akarok senkit se lebeszélni semmiről, csak a saját dolgozói véleményemet írtam le:)
Szívesen fogadunk ha ettől függetlenül is akarsz jönni hozzánk.:)
Több mint egy éves bejegyzések amik itt vannak...
Én másfél éve dolgozom itt. Szeretem a munkám, jól érzem magam a cégnél, hamar el telik a munkaidő. Ami negatívum három szakra nagyon kevés a fizetés. Talán ha megemelnêk a béreket nem mennének el a régi dolgozók és újak is szívesebben jönnének a Coloplastba.
Én nem tudok jelenlegi helyzetről nyilatkozni.
1 évet lehúztam ott,nekem elég is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!