Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az orvosok ténsleg 80-100...

Az orvosok ténsleg 80-100 órát dolgoznak / hét, átlagosan?

Figyelt kérdés
2018. dec. 29. 22:45
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Van olyan biztos. Rendel a helyi eü. intézetben, dolgozik a megyei kórházban(pl operál), nem ritkán még praxisa is van.
2018. dec. 29. 22:57
 2/7 anonim ***** válasza:
43%
Na és az ügyelet a sűrgősségin kimaradt.
2018. dec. 29. 22:58
 3/7 Duenna ***** válasza:
17%
Kizárt! Ha a heti 80 órát elosztod heti 5 munkanappal, az napi 16 órát jelent! De ha heti 80 órát elosztod heti 6 munkanappal, még az is napi 13 órát jelent! Kizárt, hogy napi 13-16 órát dolgozzanak, ez már a rabszolgamunka kategóriába tartozik!
2018. dec. 30. 06:12
 4/7 anonim ***** válasza:
56%
Duenna. Én személyesen ismerek legalább 2 embert aki többet dolgozik. A 12 órás műszak után lenyom 24-et ügyeletben, utána otthon rendel. És kezdődik előről. Az hogy ez mennyire normálus, az más kérdés. Szval, amit nem tud, az még létezhet.
2018. dec. 30. 07:50
 5/7 anonim ***** válasza:
48%

Papíron igen a valóságban nem pl. engem papíron 3 órát műtöttek, felébredtem az altatásból és látom, hogy a dokim a diablós szettjét mutogatja laptopon az altatóorvosnak.

Konzultációra mentem vártam, 4 órát a dokira, mert nem akarta a nővérke felébreszteni, majd megjött és további 1,5 óra telt el az első páciens behívásáig, 3-4 perc/páciens sebességgel lement 5 ember, majd ismét 2 óra várakozás és behívott engem is.

Fekvőbetegként áttoltak a vizsgálóba 7-kor, 14.40-re meg vissza a szobámba, maga a vizsgálat durván 6 perc volt. A doki szidta a másikat, hogy megint alszik az a barom, pedig ügyeletes, a nővérke meg mondta neki, hogy te vagy beírva a 24 órás ügyeletre.

Mennyit is dolgoznak?????

2018. dec. 30. 09:07
 6/7 anonim ***** válasza:
79%

Valószínűleg eltérő az egyes kórházakban, szakorvosi rendeléseknél.

Családtagról tudok nyilatkozni, ő 8-16 óráig dolgozik a kórházban, de sokszor pl. később megy be de sokszor előbb is haza szokott jönni. Van magánrendelése egy héten kb. 2-szer vagy 3-szor pár óra, ügyelni szokott ha beosztják de ügyeletben aludni szokott, nem igazán szokott lenni munkája akkor.

2018. dec. 30. 09:54
 7/7 anonim ***** válasza:
79%

Ha tenylegesen ennyit dolgoznanak(nagyfoku koncentracio, ha mutetet vegez, stb.), akkor sok hiba lenne.

Munka rovasara menne, ha tenylegesen ennyit toltenenek aktiv munkaval.

2018. dec. 30. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!