Valakinek v mi ötlete heti 30-40 e plusz jövedelmet h tudnék csinálni?
Nem tudom mennyire stabil a válallkozásod,de az írottak alapján nem hiszem, hogy stabil lenne.
Amit az előző hozzászóló írt jó ötlet. Csak egy jó támát kell találni, és arra megfelelő célpiacot. :)
Próbálkozhatsz tőzsdével, bitcoin bányászattal. Viszont ezek igen sok költségbe kerülhetnek.
És a tőzsde nagy kockázat.
Illetve, ha nem félsz kommunikálni emberekkel, szeretsz új embereket megismerni kezdj el egy mlm rendszerű tevékenységet.
Jómagam ezzel foglalkozom, ha nyitott vagy a megismerésére szívesen bemutatom neked.
Próbáld ki a testbirds oldalt. Ha jó teszter vagy kereshetsz vele. Természetesen ez után is adózni kell. Mint minden jövedelem után. :)
"Van kocsid?
BULISOFŐR."
Azaz illegális taxis? Akkor már inkább Oszkár, ott kisebb eséllyel hánynak össze!
Van egy pár ötletem heti 30-40 e plusz jövedelemre, de előbb tudni kéne, hogy forintról, vagy más pénznemről van szó. Az euronak jobban örülnék.
Ha épületgépészettel foglalkozol, és nincs ellenedre a Magyarországon kívüli munka, akkor külföldre betársulnék. Beszélek folyékonyan angolul (üzleti nyelvet is), németül már nem, de azt pár hónap alatt felhozom. Jártas vagyok az informatikában (azon belül pedig programozó leszek hamarosan), jártas vagyok a gépészeti dolgokban (igaz, nem az épületgépészetben), és ha kell, akkor utazok, illetve tárgyalok külföldön, üzleti tervet is meg tudok írni (innovációban is tudok segíteni), és komoly terveim vannak a következő 25-30 évre. Ha történetesen Magyarországot is érdekli, ám legyen, hajlandó vagyok itthon is pénzt csinálni.
Ha nő vagy áruld a tested :-) ha pasi akkor meg chiepen :-)
Vagy gyere hozzám kapálni ha dolgozni akarsz csak akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!