Jó szakma a villanyszerelő?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok,most pincérnek tanulok,de nem szeretem ezt a szakmát.Szeretnék egy 2-dik szakmát,és villanyszerelőre gondoltam.2018. dec. 28. 11:07
1/5 anonim válasza:
Jó! Rohadt sok helyre keresik és több a pénz, mint sok diplomával!
2/5 anonim válasza:
Jó hát, alig találni normáis szakembert, de lassan még nem normálist sem lehet. Persze ehhez is kell a megfelelő alázat... el kell fogadnod, hogy amíg tanulod a szakmát, addig nem fogsz nagy pénzeket keresni, viszont fogsz földelő gödröt ásni meg falat vésni a mester mellett nevetséges fizetésért, de ha kitartó vagy, előbb utóbb jó szaki lesz belőled és meg tudsz élni a munkádból.
3/5 anonim válasza:
Amikor duborog az epitoipar, akkor jo szakma. Amikor pang, mint 2009-2015 kozott, akkor nem annyira.
4/5 anonim válasza:
Így van, most jól lehet vele keresni, mert meglendült az építőipar az elmúlt években, de jövőre már lassulás várható részben azért is, mert egyszerűen véges a munkaerő.
5/5 anonim válasza:
Villanyszerelő nem csak az építőiparba kellhet, szóval jó szakma. Persze érdemes tovább képezni magad ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!