Érdemes ki koltozni belgiumba munka miatt?
Figyelt kérdés
Belgiumba talaltam egy jol fizeto allast 2500 eurot ajanlanak csak nem tudom hogy ott meg lehet-e abbol elni feleseg +gyerek+en2018. dec. 26. 21:29
1/8 anonim válasza:
Simán , igény függvénye . Kérdés mennyire komoly és legális a meló és le tudod e informálni . Akkor ha közvetítős és úgy nyitnak hogy fizetni kell előre szállásért utazásért 20 ezreket és kiutaztatnak jan 7 indulás a Hősök teréről akkor régen rossz ...
2/8 A kérdező kommentje:
Szallast biztositanak az utazast akkor fizetik ha kimentem
2018. dec. 26. 21:56
3/8 anonim válasza:
Milyen referenciákat adnak ? Hogy informáltad le őket , a szálló mi magánház vagy bérmelós szálló ? Képeket adtak vagy van kinti ember akit ismersz és ajánlotta ?
4/8 A kérdező kommentje:
Berelt maganlakas
2018. dec. 26. 22:16
5/8 anonim válasza:
Bruttó vagy nettó? Mert ha bruttó, akkor elég kevés egy teljes család eltartására.
Belgiumban kifejezetten magasak az adók,
6/8 A kérdező kommentje:
Netto
2018. dec. 27. 09:04
7/8 anonim válasza:
Nettó 2500-ból három fő megél simán, de azért nagy gazdasággal nem kell számolni.
8/8 anonim válasza:
Most látom, hogy szállást nem kell fizetni, Úgy már mindjárt jobban hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!