Ha valaki egy cégnél éveket tölt akkor nem kéne emelni a bérét azért mert már nem pályakezdő és tapasztalt (abb)?
Szóval ha a cég nem emel semmit évek (5 év) után se, akkor mivel honorálja hogy nem vagyok pályakezdő, nem kell mindent a számba rágni, és önállóan teljes feladatokat lehet rám tenni irányítás nélkül? És nem úgy mint egy kezdőnek hoyg még azt is meg kell neki mondani a seggét hogy törölje ki?
Szóval mivel honorálja akkor hogy 5 éve ott vagyok és fejlődtem? Mivel, ha bért nem emel semmit? De szó szerint semmit?
Kedves kérdező,
amelyik cégnél nincs évente béremelés, azt ott kell hagyni.
Miért nem hagyod ott azt a céget, ha ennyire nem becsülnek meg?
Én sohasem dolgoznék olyan helyen, ahol a bérek be vannak fagyasztva.
Meg is válaszoltad a kérdésed. „Mivel honorálja?” „Semmivel.”
Hogy kellene-e emelnie? Minek, ha 5 évig (s várhatóan utána is) enélkül is ott dolgozik az illető, nincs is vele gond.
Munkaügyis troll szenteste unatkozik :-(
Idáig az volt a problémád, hogy nem kapod meg a novemberi fizetésedet - mégiscsak megjött?
"De kit érdekel senkit. elmegy az egyik majd jön a másik."
Akkor nyilván azok maradnak, akiknek megéri. Nem értem, mi a gond.
Folyamatosan keress, járj interjúkra. Új helyet addig kell keresni, amíg a régi még megvan. Így nem kell ráfeszülni, hiszen még mindig ott a régi állásod, ha nem sikerül egy interjú.
Ha a jelenlegi tudásszinteddel nem kapsz ajánlatot, akkor meg képezni kell magadat.
Hát hogy ha valóban nincs jobb, de még ilyen se, akkor bele kell törődni, ha megy minden akkor kicsit vissza lehet fogni a munkatempón, egy kicsit elhúzni a kajaszünetet, kollégákkal dumálni, asszonyt, gyerekeket felhívni...
Ha nem emelnek valahol vissza kell hozni... Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!