Szociális szférában mennyire könnyű most elhelyezkedni? Felvehetnek-e, ha pár hónapon belül már megkapom a diplomám (nyelvvizsga folyamatban)?
Figyelt kérdés
2018. dec. 24. 16:02
1/7 A kérdező kommentje:
államvizsga, minden megvan, csak a nyelvvizsga miatt csúszott el a diploma kiadása
de belátható, rövid időn belül már megkapom, 3-4 hónap, mert most megyek nyelvvizsgázni kövekező hónapban
HA megpályázok most szociális állásokat, felvehetnek-e a tényleges diploma birtokomban létele nélkül?
2018. dec. 24. 16:05
2/7 anonim válasza:
Szerintem könnyű benne elhelyezkedni, mivel annyira rosszak a bérek,hogy kevesen akarnak azon a területen dolgozni.
3/7 A kérdező kommentje:
Hozzávetőlegesen szerinted mennyi az elérhető nettó kereset az ágazatban?
2018. dec. 24. 22:06
4/7 anonim válasza:
Diploma nelkul olyan netto 91 ezer diplomaval akár netto 120 is
5/7 A kérdező kommentje:
2018-ban?? Ezt erősen kétlem ...
Másfél évvel ezelőtt én olyan nettó 160 000 Ft ot már elérő családsegítői fizetésről hallottam
2018. dec. 24. 23:27
6/7 anonim válasza:
Pedig ez a valóság. A legtöbb közalkalmazott nettó 120-at kap, többet általában a jegyzők + polgármester visz haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!