Az alábbi egyetemi szakok közül melyiket válasszam? Melyikkel lehetne legjobban elhelyezkedni és jól keresni?
Figyelt kérdés
-Politikatudományok
-Szociológia
-Közigazgatásszervező
-Rendészeti igazgatási [biztonsági] (Ez egy civil szak a rendőrtisztin belül)
Humán beállítottságú vagyok és politikai terület érdekel elsősorban,olyaz akarok tanulni,ami politikával kapcsolatos
2018. dec. 22. 15:17
11/15 anonim válasza:
5-ös vagyok, a jól keresés mindenkinek relatív.
Nekem a nettó 200 megvan (habár a cafi nagy részét passzívan kapjuk bele szóval inkább 208 körül) ezen kívül egész jó a többi juttatás. Megszakadnom sem kell érte. Ez igaz, hogy külföldön nevetségesnek számít, de itthoni viszonylatokban egész korrekt (főleg hogy nem programozó meg mérnök vagyok...).
12/15 A kérdező kommentje:
A nővérem mondta hogy egy ismerőse a rendészeti igazgatási [biztonsági] szakon végzett és most félmilliókat keres egy autógyár biztonsági főnökeként
2018. dec. 23. 18:07
14/15 anonim válasza:
@12 Félmillió körül bármivel lehet keresni, ha nem közszféra a cél. Politikát célszerű közgázzal összevonni és csinálni mondjuk egy gazdelemző mestert, azon belül meg valami politikai makrós irányt kitalálni magadnak. A la natur politológiával foglalkozni elég lutri, van olyan barátom, aki jól megél politikai elemzőként, de ő extrém tehetséges, inkább szabályt erősítő kivétel.
15/15 A kérdező kommentje:
#14 de a közgáz az inkább üzletembereket,vállalkozókat,brókereket,bankárokat,marketingeseket stb képez.Én nem akarok üzletember lenni.
2018. dec. 24. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!