Milyen másodállást keressek és hol, hogyan?
Sziasztok. Röviden a lényeg.
Kicsit össze szeretném szedni magam anyagilag, jelenleg szüleimnél élek ( 22f ), havi jövedelmem kb. 180.000 Ft havonta.
12/24, 12/48 munkarendben dologozm, de általában nincs betartva, össze vissza járok dolgozni.
Olyan másodállást, alkalmi munkát keresnék, aminél n tudom megadnii, hogy mikor érek rá és akkor tudnék menni.
Hol tudnék ebben segítséget kapni, vagy hol tudnék ilyen munkákat keresni. Alkalmi munka is érdekel.
Köszönöm.
Inkább menj el egyetemre tanulni és akkor rendes állásod lesz,rendes fizetéssel, nem ilyen hülye műszakozás.
Fiatal vagy még, bele kell,hogy férjen egy diploma.
Lesz előrelépési lehetőségem, cska ahhoz le kell tegyek valamit az asztalra, nem mellesleg szeretem csinálni, ez volt az álommunkám. Szeretem amit csinálok, azt szabadon csinálhatom, izgalmas, nem monoton, a társaság szuper, vegyes korosztály. Jelen pillanatban jobbat nem tudnék elképzelni.
A pénz viszont kevés egyenlőre sajnos, eezért szeretnék pár hónapig valami plusszt.
Pár éven belül a 300.000 Ft-os nettó fizut el tudom érni, amire esélyt is látok, mivel a főnökeim pozitívan jeleznek vissza felém.
Diplomát meg tudnám csinálni, amivel maratdhatnék a munkában valamilyen szinten, de az műs munkakört eredményezne, amit jelenleg nem akarok.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Az kimaradt, hogy szakmám nincs, értek a számítógépes, informatikai dolgokhoz, fizikai munkát sem vetem meg, vezetiő engedélyem van, napi szintet 100-200 kmeket vezetek.
Egyébként azon gondolkozom, hogy szerzek valamilyen OKJ-s bizonyítványt fényképészet terén és indítok egy saját vállalkozást is, de ez még nagyon hosszú távú terv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!