Én nem adnék pénzt, az tuti.
Én ilyen esetben mndig azt a kérdést teszem fel, hogy fordított esetben te adnál magadnak kölcsön?
Kedves kérdező. Aki a köszönömöt két sz-szel írja, az külföldön sem fog jól keresni. Amúgy 69 ezer Ft-ot Magyarországon rendes bejelentett 8 órás álással nem lehet keresni, mert ennél a minimálbér is több. Szóval próbálj meg 8 órában egy normális helyen elhelyezkedni.
Amúgy meg én nettó 500-nál is többet keresek és ebben egyik másodállásom sincsen benne és nem hiszem, hogy igaz lenne, hogy csak külföldön lehet jól keresni. Ja és nem apám se a Mészáros Lőrinc, se az Orbán Viktor. A magam erejéből tanultam és kerestem munkát is. Meg lehet próbálni talán másoknak is, mert nem lehetetlen.
Helló!
Sajnos, csak az uzsorásnál.
Hát azért itt néhányan eléggé ítélkeztek, odavágjátok a másiknak a dolgokat - holott nem feltétlenül úgy van, ahogy gondoljátok:
1.- "Mar bocsika de akinek ertelmea vegzettsege van az itthon is keres elegeget, aki meg nem megy semmire annak mrg tokmindrvy"
Ez nem így van: van olyan, akinek értelmes végzettsége van, ugyanolyan tudása, mint a fiataloknak - mégsem veszik fel, mert 50 éven felüli.
2.- "Amúgy 69 ezer Ft-ot Magyarországon rendes bejelentett 8 órás álással nem lehet keresni, mert ennél a minimálbér is több."
De igen, lehet keresni (sajnos), ugyanis a közmunkás bére 2018-ban is csak nettó 55 ezer ft. Üdvözöllek Magyarországon!
Mióta van jövedelmed? Ha 3 hónapnál kevesebb ideje, akkor nem valószínű, hogy bárhol is kapsz hitelt.
Mekkora hitelre lenne szükséged?
Kis összeget több helyen is esélyes, magasabbat nemigen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!