Igaza van annak aki aztmondja én nem dolgozom olyan keményen ugyse vagyok megfizetve rendesen?
Mindenkinek tisztaban kell lennie a sajat munkajanak az ertekevel. A sajat munkad erteket ugy tudod felbecsulni, hogy realizalod jol csinalod-e amit, es mashol mennyit kapnal erte. De meg ha nem fizetnek meg, akkor sem teheted meg azt, hogy nem dolgozol a kotelezo munkaidodben. Minden munkaszerzodes tartalmazza, hogy a munkavallalo koteles ellatni a feladatat a kepessegeihez merve legjobban. Ha szerinted a munka mennyisege/mjnosege nincs aranyban a fizetessel, fizetesemelest kell kerni, vagy otthagyni. Szoval nincs igaza.
A tulorara, kotelezo tulorara direkt nem tertem ki, akkor mar valtozhat a helyzet, foleg a tegnapi dontesek okan, nem mennek bele. 😃
Nincs. Én konkrétan nem bírom az ilyen jellemű embereket.
Akkor is dolgoztam, amikor úgy éreztem alul vagyok fizetve, és akkor is, amikor jól kerestem. A teljesítményem szinte állandó volt, mindegy, mennyit kerestem. Engem jutalmazással nem tudtak többre sarkallni soha. Mindig annyit csináltam, ami megerőltetés nélkül ment. Amúgy sem szeretem semmittevéssel tölteni az időmet a munkahelyemen. Ha valamiért "ráértem", akkor nekiálltam takarítani, rendet rakni magam körül kérés nélkül is. Ha nagyon keveselltem a bérem, léptem tovább.
Gondolj bele, ha az orvos műtét közben megvilágosul, hogy szerinte alul van fizetve, aztán otthagy nyitott koponyával. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!