Szerintetek ilyen rajztudással bátorkodjak tetoválónak tanulni? Nem csak ilyet tudok rajzolni hanem portrét is, és minden egyebet amire igény lenne.
Azért, mert egy Dragonball rajzot raktam fel, attól még nem vagyok animés...Sőt...A Dragonball gyerekkorom szeretett rajzfilmje és ennyi.
Portrékat szeretek rajzolni. De ezt a kérdésben is leírtam. Valamint azt is, hogy mindenfélét lerajzolok.
24 éves lány vagyok, mielőtt valaki 14 éves kis anime mániás gyereknek hinne.
Szerintem olyasmire gondolt, hogy ha tetováló vagy, akkor lehet, hogy alkalmasint nem is rajzolnod kell, hanem egy "Juci" feliratot kell felplasztikáznod valami kisebbségi s.eggére :P
Illusztrátor, grafikus nem szeretnél lenni?
24 éves animés kisgyerek :DD
a rajz jó csak felb h mindenki nyomott fejű japán izéket rajzol
Köszönöm a válaszokat!
Majd még úgyis meglátom mi lesz...De ahhoz, hogy belevághassak a tetoválásba, még azért képeznem kéne magamat:)
Meg hát igen, azért más papírra felfirkantani valamit, mint a bőrre géppel felvinni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!