Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi készpénzt tartasz otthon?

Mennyi készpénzt tartasz otthon?

Figyelt kérdés
2018. dec. 8. 10:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
40%

"És a Mancika néni akinek 50 misije van otthon, mit csinál ha betörnek hozzá és visznek mindent, már feltéve, ha nem verik agyon...?"

Semmit. Mit csinálna? Rákúrt és ennyi.

Miért én mit teszek ha betörtnek? Semmit. mit csinálnék. rákúrtam.

De mots ha azt hiszed hogy ezt végiggodnolva rohanok a bankba-nem.

Nem megyek.

2018. dec. 8. 15:28
 12/27 anonim ***** válasza:
48%

Én értem, hogy te ilyen vagy. Meg még sok millióan ebben az országban.

Azt is értem, hogy baromi okosnak képzeled magad, merthogy "én aztán nem fizetek a mocsadék bankoknak egy fillért se". Ha elvesztem, akkor "rákúrtam".

Mondom, én pontosan értem. Ismerem a magadfajta embertípust.

Csak azt nem sikerült eddig megértenem, hogy miért ilyen valaki.

De hát ez ellen se tudok tenni semmit, úgyhogy különösebben nem is érdekel.

2018. dec. 8. 15:33
 13/27 anonim ***** válasza:
48%

"Meg még sok millióan ebben az országban."

De akkor mi az a maszlag duma hogy akig vannak már ilyen emberek---dehogy alig vannak!! Millióan ! Sok millióan vannak ilyenek.

És nem csak falun élő öregek. Itt vagyok én főv diplomés 30 alatti és lám életemben bank én 5 ft-to be nem tettem és ha rajtam műlik soha az életben nem is fogok.

2018. dec. 8. 15:53
 14/27 anonim ***** válasza:
0%

""én aztán nem fizetek a mocsadék bankoknak egy fillért se"

Én ilyet sose mondtam. Az biztos hogy én 5 ft-ot rá nem bíznék semmiféle bankra. Nincs az az isten.

2018. dec. 8. 15:55
 15/27 anonim ***** válasza:

De bmeg, az nem zavar, hogy - oké, hogy van valamennyi havi díj amit fizetni kell -, de jóval kevésbé jellemző, hogy egy bankból elbukod a pénzed mint ha otthon tartod a párnacihában...?

De mindegy. Hát te úgy fogod fel, hogy ha elveszted, akkor "rákúrtál"! Kit érdekel! Meg nincs az az isten, hogy te bankban bízzál!

Na, erre mondtam, hogy ismerem ezt az embertípust. Ezer meg egy ilyen ügyfelünk volt, mikor még ügyfélszolgálatosként dolgoztam és nem hiteles tulajdoni lapot csak online, bankkártyás fizetéssel lehetett kérni. Ott verték az asztalt, hogy mi az, hogy nem fogadjuk el a hivatalos magyar fizetőeszközt, azanyátokúristenit.

Kicsit már uncsi volt a 200+adiknak elmagyarázni, hogy ez egy kizárólag online szolgáltatás, nem is mi vagyunk a szolgáltatók csak közvetítünk, ha meg nem tetszik, akkor menjen ahova akar. Még úgy is uncsi volt, hogy volt, amelyikre a biztonsági őrt kellett ráhívni :P

Na de mindegy, erre mondtam, hogy soha nem halnak ki a Mancika nénik. Mert nem az életkor számít, hanem a felfogás.

Egyébként sztem 1000%, hogy az életben nem tudjuk meggyőzni egymást (ha a többszáz korábbi ügyfelemmel se sikerült), úgyhogy kár is itt vitáznunk.

2018. dec. 8. 16:08
 16/27 anonim ***** válasza:
30%

"Egyébként sztem 1000%, hogy az életben nem tudjuk meggyőzni egymást ("

Na látod. Nem is fogsz az biztos.

2018. dec. 8. 16:09
 17/27 anonim ***** válasza:
76%

Ezt én is mondhatnám neked.

De azért annyi haszna volt, hogy ezeket leírtam, hogy más talán elgondolkodik rajta.

2018. dec. 8. 16:14
 18/27 anonim ***** válasza:
16%
Hahhahaha. Naiv vagy. Nem fog.
2018. dec. 8. 16:14
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Na, azért azt hozzátenném, hogy ilyen problémáink jellemzően csak nyugdíjasokkal voltak, vagy munkásokkal, akik kézbe kapták a fizetésüket.

Úgyhogy igen, jelentős csoportról van szó, de ne reménykedj, hogy te képviseled az abszolút többséget.

2018. dec. 8. 16:17
 20/27 anonim ***** válasza:
16%

" de ne reménykedj, "

reménykedem.... a nagy szart. Letojom én az eégszet igazából. Én iylen vagyokm pont. Még hányna vannak ilyneek igazából számít? Attól én még vagyok és maradok is ilyne és semmiféle erő meg nem változtat.

2018. dec. 8. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!