Felnőtt képzésben szakácsnak tanulás?
Figyelt kérdés
Felnőtt képzésben szeretnék szakácsnak tanulni dolgoztam már Németországban és egy ideig Svájcban is a némettel nincs gondom.
Sajnos Békés megyei vagyok és itt nem találtam semmi tanfolyamot ami normális lenne.Rossz visszajelzéseket kaptam az összes környékbeli helyről.
Hol tudnék olyan képzésen részt venni ahol normálisan megtanítanak a szakmára hogy utána külföldön is boldoguljak vele ? Csak olyan helyre mennék el aminek utána lehet nézni rendesen vannak referenciái.
Esetleg ha itt nem kapok választ akkor facebook csoportokat tudtok ajánlani ahol fel lehet tenni a kérdésemet ?
2018. dec. 3. 18:03
1/1 anonim válasza:
Én azt ajánlom, hogy mindenképpen valamelyik nagyobb városban lévő (Szeged, Debrecen, Budapest), ismertebb helyen próbálkozz. Privátban tudok írni konkrét bp-i iskolát, ha érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!