Elfogadnád a pénzt?
Figyelt kérdés
Jelentkezel egy munkára. Több fordulós felvételi, és a végén ketten maradtok. Kérik, hogy 1 óra múlva gyertek vissza és akkor elmondják, hogy kié lett az állás és elintézitek a papírmunkát is.
Eltelt az 1 óra. Már mennél vissza, amikor a másik srác megjelenik egy rakás pénzzel és közli: Vedd el és lépj le! Most! Mert neki kell a meló. Az összeg sacc/kb. 6 havi fizudnak megfelelő összeg.
2018. dec. 1. 00:59
11/12 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy ennél én elméletisebb vagyok mintsem egy fityisszel kielégíthessenek. Érdekelne az ok, hogy minek is kell neki a meló, ha van pénze...továbbá 6 havi összeg nem egyenlő egy biztos állással... Meg mekkora az a 6 havi összeg? 600.000.-? Vagy 6 millió? Mert az előbbitől is csak az eshet hasra, aki baromi sanyarú sorsban nőtt fel...
12/12 anonim válasza:
attol fugg milyen melo
ha 1 sok kozul, persze
ha nekem is alommelo, once in a lifetime, akkor nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!