Ha feladok egy csekket postán a pénz mennyi idő múlva jelenik meg a címzett bankszámláján?
Hát, nem biztos, hogy ez jó ötlet... Egyrészt Neked is baromi sokba kerül (10 ezer ft-ig kb 800-1.000 ft), másrészt akinek érkezik a bankszámlájára, attól is le fognak vonni a postai csekk érkeztetéséért.
Sokkal egyszerűbb lenne, ha keresnél egy bankot, ahol a címzett vezeti a számláját (pl. OTP fiókot) és ott a pénztárnál készpénzben fizetnéd be INGYEN vagy ha végképp nincs a környékeden ilyen bank, akkor keresnél valakit, akinek van bankszámlája és a szemed láttára átutalja a pénzt - Te meg odaadod neki készpénzben.
Ha semelyik megoldás nem megvalósítható, akkor is mindenképpen beszéld meg a címzettel, mert tényleg baromi sokba kerül. Kettőtöknek akár 1.500 ft-ba vagy még többe is kerülhet.
" Egyrészt Neked is baromi sokba kerül (10 ezer ft-ig kb 800-1.000 ft),"
MIVAN???????? Bakker 1 fillérembe nem kerül NEKEM.... te MIRŐL BESZÉLSZ???????
most ne kezdjünk el kötözködni mi az "csekk" madárkám!!!
MOts jön a duma hogy acsekk az... tudja mindebnki mről van szó arról a sárga szarról amit fel kell adni...
anyám hogy egy szaros kérdést nem lehet feltenni hogy egy baromállat elő ne kerüljön!!!!
Kedves kérdező, mielőtt nekirontasz a másiknak, nem ártana megtanulni kérdezni.
Van rózsaszín csekk és sárga csekk.
A rózsaszín csekken pénzt adsz fel egy másik embernek, a sárga/fehér csekken meg cégeknek, közüzemi szolgáltatóknak szokás befizetni a számlát.
Nem tehetek róla, ha Te meg nem tudsz kérdezni - én a rózsaszín csekkről beszéltem, de ezek szerint te teljesen mást kérdeztél - a mi a kérdésedből nem derül ki.
Amúgy ha sárga csekkről van szó, akkor kb. 5 nap, míg le is könyvelik. A számlán hamarabb megjelenhet, de nem biztos, hogy le is könyvelik - azaz még nem "látják", hogy beérkezett a pénz.
Szívesen :-)
További jó tombolást :D
"Van rózsaszín csekk és sárga csekk."
Ha már ennnyire szőrözümnk akkor NEM. Van rózsa és sárga és FEHÉR, sőt, a külképviseleti KÉK is létezik még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!