sok ilyen lehet. aminek a végén ott van a "mérnök" szó azok nagy része, gazdasági, könyvelői szakokkal is van esély ennyit haza vinni. ha sikerül egy jól menő válakozást indítani azzal is meg lehet csinálni.
informatikában is van pénz bőven és a légiforgalom irányitók fizetése is a TOP5ben van.
2010. jún. 26. 02:12
3/11 anonim válasza:
Én például pincér vagyok,itthon álom lenne 200-250 ezer ft/hó.Max ha nagyon sok a jatt.Osztrákban 1200eurót kerestem+a jatt.Most 1euró:286FT.*1200=343200Ft.De ennél lehet jóval többet is keresni.Általában fél évekre járnak ki dolgozni az emberek.Utána kérhetsz osztrák munkanélkülit,ami most 600euró,600*286=171600ft.Vagyis itthon vagy és párhónapig úgy kapsz 600eurót hogy nem csinálsz semmit.Utána megint kimész...Szóval ha sok pénzt akarsz keresni,én külföldet ajánlom neked,bármilyen szakmád is legyen.+ ne pincérként dolgozz.:-)
2010. jún. 26. 03:15
4/11 anonim válasza:
ha tudsz beszélni valami extrémebb nyelvet (dán, görög, stb.), akkor könnyen találsz olyan állást, ahol ez összejön. én is ebből élek.
2010. jún. 26. 07:00
5/11 anonim válasza:
tuti hogy csak külföldön!de ott takaritással is meg lehet keresni ennyit simán!de itthon kétlem!!!
2010. jún. 26. 07:19
6/11 anonim válasza:
én kamiont vezetek,ennél egy kicsivel többért.(260.000)
Hátránya:kezdőként senki nem ad alád 40 milliós kamiont,tehát előtte gyakorlatot kell szerezned ami az említett okból nem könnyű.
2010. jún. 26. 07:41
7/11 anonim válasza:
02:12
Az informatikában nincs pénz. Tudom mert én is ott dolgozom és még a kocka barátaim sem keresnek vele jól pedig ők más helyen vannak.
A nyelvekkel lehet pénzt keresni. Jelenleg a német a divat. Ha tudsz dánul és kimész dániába ott kaszálhatsz a legszarabb munkákkal is.
Illetve a hitelügyintézők keresnek jól. Legalábbis akiket én ismerek. Százalékot kapnak a hitelből és mondjuk már egy 10 milliós lakáshitelnél is jó az a pár százalék.
2010. jún. 26. 07:48
8/11 anonim válasza:
programozóként bőven megkeresel ennyit ha okos vagy
2010. jún. 26. 08:15
9/11 anonim válasza:
Ja, a jó informatikusokat nagyon megfizetik, nálunk pl 320000 a havi nettójuk. Persze ehhez hozzá kell tenni, hogy olyanok dolgoznak, akik a legjobb egyetemeket (pl bme) képesek voltak jó eredménnyel elvégezni.
2010. jún. 26. 09:30
10/11 anonim válasza:
Üzletkötő. Persze itt nem biztosítási ügynökre stb. gondolok, hanem pl egy nagykereskedésnél.
Általában nem szeretik az emberek, mert jutalékos rendszer van és tényleg eredményt kell produkálni, de több ismerősöm van aki 4-500e körül keres (több év után). Persze ehhez kell egy normális cég, jó időben kell lenni jó helyen és nagyon rátermettnek kell lenni :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!