Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Így nem fognak felvenni...

Így nem fognak felvenni diplomával sem dolgozni?

Figyelt kérdés
Ha lesz diplomám és jelentkeznék valahova,hogy dolgozni akarok akkor állásinterjúk lesznek.Ott meg elég komolyan szűrnek.Csak azért akarok ott dolgozni,hogy legyen mit ennem,de amúgy meg magasról teszek az egész vállalatra és a karrierre és csak azt várom hogy letelljen a munkaidő és húzhassak haza.Akkor ilyen mentalitással nem fognak felvenni sehova se olyan pozícióba dolgozni,ahol diploma kell?Mehetek akkor valami gyárba betanított munkára.

2018. nov. 12. 22:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is egyszer lehazudtam a csillagokat felvételnél. :D

Sz*rtam is a cégre.

Viszont 5 évet húztam le.

Hogy miért nem rúgtak ki az első héten?

2 dologra nem tojtam.

1. A rám bizott feladatokra.

2. A munkaszerződésre.

Ha én elvárom a fizetésem, akkor a cég is elvárja a munkámat. De ettől még nem kellett a céget vagy a munkámat szeretni.

Persze a mostani munkahelyemen más a helyzet.

Azt csinálom amit szeretek és a céggel sincs semmi problémám. Ők kerestek meg engem munkaajánlattal.

2018. nov. 13. 01:32
 12/13 Koplárovics Béci ***** válasza:
69%

"csak azt várom hogy letelljen a munkaidő és húzhassak haza.Akkor ilyen mentalitással nem fognak felvenni sehova se olyan pozícióba dolgozni,ahol diploma kell?Mehetek akkor valami gyárba betanított munkára."

Ezzel a mentalitással gyárban sem fogsz dolgozni.

2018. nov. 13. 07:23
 13/13 A kérdező kommentje:

Nem vagyok nélkülöhetetlen,divatszakra járok.

De akkor jobb is lenne ha otthagynámaz egyetemet és jelentkeznék pl.börtönőrnek ami még érdekel is

2018. nov. 13. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!