Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha okt 22-én léptem be miért...

Ha okt 22-én léptem be miért nem kaptam bért az októberi számfejtéssel nov 7-én?

Figyelt kérdés

Tehát új munkahely ahol is okt 22-én kezdtem azóta melózok. tegnap volt fizetésnap, tegnap fizették az októberi béreket.

Én egy fillért se kaptam mikor rákérdeztem azt mondták azt a pár napot nem számfejtik így külön majd a decemberben utalandó novemberi fizetéshez hozzácsapják.

Ha nem tévedek ez totál szabálytalan, mert a havi bért mindig a köv hónap 10-ig kell fizetni és az Mtben nincs benne hogy kivéve ha tört hónap, mert akkor „csapd hozzá majd később“.

Nem így van? pár nap akkor pár nap, ez van, akkor azt a pár napot fizessék.

„biztató“ kezdet arra gondoltam még próbaidősként itt hagyom az egészet és akkor nyasgem mert akkor meg azonnal ki kell fizessenek.

2018. nov. 8. 10:04
 1/2 anonim válasza:

szerintem totál igazad van így biztos hogy nem lehet csinálni.

Még ha 10-e után megy az is baj, ez a hozzácsapás meg biztos hogy törvényellenes.

sajnos azt nem tudom, hogy mi tévő legyél... vagy ilyen esetben kihez kéne (még) fordulni de lehet én is ott hagynám az egész próbaidőt, ha nem képesek kifizetni

2018. nov. 8. 10:20
 2/2 anonim válasza:

és belengetném hogy vagy kifizetnek (ha pár nap akkor annyi) vagy próbaidősként felállok és akkor nincs más választásuk mint azonnal fizetni.

de eleve ilyen cégnél ami így kezdi nem is blöffölnék azzal hogy felállok mert tényleg felállnék.

2018. nov. 8. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!