Nem vesznek fel sehova sem dolgozni, a férjem meg engem sérteget. Mit tegyek?
Vannak ilyen férjek. Például nekem is.
Egy következő hasonló esetnél pofán vágom.:)
11 hónapig munka nélkül volt, a GYED-ből éltünk hárman. Egy szót nem szóltam, pedig nem tudtuk meddig tart.
Én 3 hónapig voltam ellátatlan, naponta cseszegetett, nemhogy erősített volna.
Most már tudom, rosszul választottam. :)
"Ahova nem kernek diplomat oda ne ird be."
Azt hogy lehet kihagyni, ha valaki előtte valaki olyan munkakörben dolgozott, ami diploma nélkül nem tölthető be? Ha meg a munkahelyet is kihagyja, akkor meg lyuk lesz. Ezt hogy lehet megoldani?
Sajnos engem is érint, túlképzett vagyok egyszerűbb munkákhoz.
Az időre gondolsz, hogy hogy lehet kitölteni? Egyszerűen.
Azt mondod külföldön voltál dolgozni, valami egyszerűbb helyen, és ennyi. Vagy mondjuk egy ideig csak alkalmi munkákat vállaltál. Ki lehet találni több mindent.
Akkor kb semmit se kellene beírnom az önéletrajzomba, ha mindet kihagyom azért, mert ki ne derüljön egy árufeltöltő vagy eladói állásnál, hogy diplomám van. Külföldön sosem dolgoztam, az alkalmi akkor már közelebb áll, de tízenévig az sem túl hihető. Sehogy se jó ez a helyzet :(
Elsősorban nem eladó szeretnék lenni, de egyéb végzettségemnek megfelelő munkákból nem igen hirdetnek, ezért elkezdtem jelentkezni ilyen munkákra is. Van egy tanári diplomám, anno iskolában dolgoztam, azt az iskolát közel 10 éve végleg bezárták, de már nem is szívesen mennék tanítani. Még akkoriban elvégeztem egy gazdasági másoddiplomát, azzal dolgoztam az utóbbi években, megszerettem, de sajnos a nyáron engem tettek ki, hogy diplomával biztos könnyebben találok másik állást, mint az érettségizett kolléganő. Az elmúlt 2 hónapból ítélve nekem nem úgy tűnik, hogy ez olyan könnyű lenne, szinte álláshirdetések sincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!