Szerintetek, egy tanár vállalhat másodállásban szinkronszinészetet és macskatenyésztést?
Figyelt kérdés
2018. nov. 4. 23:19
1/7 anonim válasza:
Nem gondoltam volna, hogy fogok valaha furább párosítást látni, mint a kémia-könyvtár szak, de toljad neki, hajrá. Jogi akadálya nincs.
2/7 anonim válasza:
Szinkronba nem jutsz be, macskahoz ha nem ertesz hozza buko. Kovetkezo hulyeseg?
3/7 anonim válasza:
Ha ilyen gondolatai vannak egy tanarnak, akkor ismet megerositest nyert az a teoria, hogy tanarnak az megy el, akit sehova mashova nem vesznek fel :(
4/7 A kérdező kommentje:
Még mielőtt félreértés lenne, nem én vagyok az aki ennyi mindent szeretne vállalni, csak egy barátnőm a munkahelyemről, tanár és szeretne szinkronszinész, és macskatenyésztő is lenni
A macskákhoz ért, és szereti (4 van neki a házában) és szinészkedni is szertet, mert dráma szakos 😀
2018. nov. 5. 07:06
5/7 anonim válasza:
Vállalni vállalhat, semmilyen jogi akadálya nincs. De a szinkronszínészet mondjuk pont nem az a meló, ahonnan felveszik az embert az utcáról.
6/7 anonim válasza:
Ha belefér az idejébe, viszont a tenyésztéshez egyéni vállalkozás kell, meg maga a folyamat is költséges. Az igazi tenyésztő fajtatiszta, törzskönyvezett, betegségekre szűrt, minősítettetett állatokkal "dolgozik", prémium táppal etet. Költség rengeteg van és csak minimális hasznot hoz.
7/7 anonim válasza:
Lehet, de ha nem befutott színész valahol, akkor a szinkronszínészképzőt kell hozzá elvégezni, valamint a hangszín/tónus alapján szűrnek is, nem mehet bárki. A macskatenyésztés kicsit macerás, de miért ne.
A tanárkodás passzol a macskákkal, de szinkronizálásnál nem fognak rá várni, hogy befejezze az órát és utána mehet...szóval az neccesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!