Érettégivel hol tudnék elhelyezkedi?
Most vagyok 12.-es, tovább szeretnék tanulni, de már most tudom hogy anya nem fogja tudni finanszírozni. Arra gondoltam, dolgozok egy évig. A szokásos diákmunkákon (árufeltöltő, kasszás stb.) van még valamilyen lehetőségem arra az egy évre?
Előre is köszi a válaszokat!
(a féreértés elkerülése miatt: államilag támogatott képzésre jelentkeznék, a havi költségek alatt a kolidíjat, utazási költséget,kaja, stb. értem)
Alaphangon kezdjük ott, hogy nem lesz érvényes a diákod, csak október 31-ig, szóval addig tudsz menni diákmunkázni.
Azon felül meg hát amire felvesznek, egy mezei érettségivel ne várj sokat. Nézegesd meg a profession-ön, hogy érettségivel a városodban milyen lehetőségek vannak.
Konkrétan melyik volt vicces?
Talán, ha kicsit utánanéznél... a kukásokhoz érettségi is kell, meg jó nagy protekció is.
Ha valamelyik nem tiszta, kérdezd őket.
Ne számíts semmi jóra. A posztoló felettem nem viccelt, kukásoknak tényleg jó a fizuja, de nehéz bekerülni.
Én amondó vagyok, hogy pályakezdőként érettségivel csakis gyorsétterem. Ott megtapasztalod a pörgést. Ha bírod, dolgozol tovább, ha nem, kiesel, nem szégyen. Én se bírtam, máshol viszont jó volt az érettségis tudásom és beírhattam a CV-be, hogy van tapasztalatom értékesítésben, kasszázásban, logisztikában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!