Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érettégivel hol tudnék elhelye...

Érettégivel hol tudnék elhelyezkedi?

Figyelt kérdés

Most vagyok 12.-es, tovább szeretnék tanulni, de már most tudom hogy anya nem fogja tudni finanszírozni. Arra gondoltam, dolgozok egy évig. A szokásos diákmunkákon (árufeltöltő, kasszás stb.) van még valamilyen lehetőségem arra az egy évre?

Előre is köszi a válaszokat!

(a féreértés elkerülése miatt: államilag támogatott képzésre jelentkeznék, a havi költségek alatt a kolidíjat, utazási költséget,kaja, stb. értem)

2018. nov. 2. 15:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Alaphangon kezdjük ott, hogy nem lesz érvényes a diákod, csak október 31-ig, szóval addig tudsz menni diákmunkázni.

Azon felül meg hát amire felvesznek, egy mezei érettségivel ne várj sokat. Nézegesd meg a profession-ön, hogy érettségivel a városodban milyen lehetőségek vannak.

2018. nov. 2. 16:16
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Kukásnak mehetnél, de oda nagyon nagy protekció kell.
2018. nov. 2. 18:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Guys pls:'( ertem en hogy vicces, de nem tehetek rola
2018. nov. 3. 01:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Konkrétan melyik volt vicces?

Talán, ha kicsit utánanéznél... a kukásokhoz érettségi is kell, meg jó nagy protekció is.

Ha valamelyik nem tiszta, kérdezd őket.

2018. nov. 3. 01:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne számíts semmi jóra. A posztoló felettem nem viccelt, kukásoknak tényleg jó a fizuja, de nehéz bekerülni.

Én amondó vagyok, hogy pályakezdőként érettségivel csakis gyorsétterem. Ott megtapasztalod a pörgést. Ha bírod, dolgozol tovább, ha nem, kiesel, nem szégyen. Én se bírtam, máshol viszont jó volt az érettségis tudásom és beírhattam a CV-be, hogy van tapasztalatom értékesítésben, kasszázásban, logisztikában.

2018. nov. 3. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!