Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy mondjam el hogy felmondom...

Hogy mondjam el hogy felmondom ha sikerül a felvételi?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem a honvédségbe.Már csak az eü és megvagyok,de ha sikerül nem tudom hogy közöljem hogy megyek.Valahol az ünnepek közeledtével kicseszésnek érzem a kollégáimmal szembe,de én szeretném elérni a célom.Nem vagyok egy félős ember,de őszintén ettől a helyzettől most tartok.
2018. okt. 31. 20:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Hidd el, egyáltalán nem vagyunk olyan fontosak, mint ahogyan gondoljuk. Én ugyanígy tartottam a felmondástól, és gördülékenyen ment az egész. Mondták, hogy sajnálják, de természetesen elfogadják a döntésem, ez van. Minden munkahelyen megszokták a főnökök és a dolgozók is, hogy senki nem feltételnül örökre van ott, az emberek jönnek-mennek. A felmondási idő meg pont arra van, hogy a munkáltatónak legyen ideje kiheverni az esetleges sokkot, és új embert szerezni a helyedre.
2018. okt. 31. 20:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Írásban, a munkáltatói jogok gyakorlójánál, felmondási időddel kalkulálva.
2018. okt. 31. 20:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem kell túlaggódni, felvesznek a helyedre mást. Minden cégnél jönnek-mennek az emberek, ez természetes.
2018. nov. 5. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!