Van értelme 20 évesen a buszsofőr szakmán gondolkodni?
Az még vagy 20 év alsó hangon, mire a BKV vált:D
Sőt, így folytatjuk, jó lesz az 30 évnek is.
Pár éven belül? LOL
Külföldön sem lesz pár éven belül önvezető busz, itt meg a külföldhöz képest legalább 10-20 éves lemaradással fog csak majd megjelenni. Szóval már szerintem nyugdíjas leszel, mire esetleg kiszorul a buszsofőr munka a piacról. Ha egyáltalán megéled még azt.
Persze. Szerintem az önvezető járművektől messze vagyunk(hála égnek). Én is ezen gondolkozom csak 25 évesen. Apám buszsofőr, ő is mindig mondja, hogy jelentkezzek hozzájuk. Egyébként a Volánnál is sofőrhiány van és náluk most ingyen meg lehet csinálni a D jogsit, ha a C megvan. Bkv-nál nem tudom hogy van, de talán ott is hasonlóan. Fizetés se rossz, 300 ezret meg lehet keresni a Volánnál. Bkv-nál azt hiszem még többet.
Nagyon gondolkozom mostanában, hogy jelentkezek a volánhoz, csak egy kicsit parázok mert teherautóval is csak az a 30 órányi tapasztalatom van, amit a C kategóriás tanfolyam alatt vezettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!